Liesje Goffin SPIRO

Ik ben Liesje Goffin, de logopediste achter SPIRO. Nadat ik in 2012 mijn diploma behaalde, ging ik aan de slag in een multidisciplinaire groepspraktijk. Hier mocht ik doorheen de jaren proeven van alles wat logopedie te bieden heeft. Omdat de medische tak van logopedische behandelingen steeds meer mijn aandacht trok, met name oromyofunctionele therapie, besloot ik mij hierin te specialiseren. Ik haalde immers heel veel voldoening uit de mooie resultaten die je hier op korte termijn mee kunt boeken, zoals het zien verdwijnen van een open beet.

Als aanvulling volgde ik een cursus tot Buteyko ademhalingstherapeut. Veel patiënten met afwijkende mondgewoonten ademen namelijk verkeerd. Bovendien had ik de wens om ook mensen zonder specifieke mondproblemen te coachen naar een goede gezondheid. Een juiste ademhaling speelt daar een centrale rol in.

Vanuit die passie is mijn eigen gespecialiseerde praktijk SPIRO geboren. Naast mijn werk in de multidisciplinaire praktijk bied ik hier oromyofunctionele therapie en ademhalingstherapie aan voor volwassenen en kinderen. Ook logopedie bij lees- en spellingsproblemen en afasie krijgt bij SPIRO een plekje. 

Heb je vragen over de aangeboden therapieën of andere praktische zaken? Aarzel niet om me te contacteren of een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.